10 Haziran 2013 11:10

Olcayto: Hem muhalefete hem iktidara eşit mesafedeyiz

TÜRKİYE Gazeteciler Cemiyeti 67. yılını kutladı. Cemiyet Başkanı Turgay Olcayto gazetemize verdiği kutlama mesajında, bugüne kadar Cemiyetin yönetiminde yer alan tüm yönetimlere şükranlarını bildirdiğini söyledi. Başbakan Erdoğan’ın, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıldönümü sebebiyle gönderdiği

Olcayto: Hem muhalefete hem iktidara eşit mesafedeyiz
Paylaş

TÜRKİYE Gazeteciler Cemiyeti 67. yılını kutladı. Cemiyet Başkanı Turgay Olcayto gazetemize verdiği kutlama mesajında, bugüne kadar Cemiyetin yönetiminde yer alan tüm yönetimlere şükranlarını bildirdiğini söyledi. Başbakan Erdoğan’ın, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıldönümü sebebiyle gönderdiği mesajla ilgili olarak, halkın doğru bilgilendirme ve halkın hakkı olan basın özgürlüğünün demokrasilerin olmazsa olması olduğunu söyleyen Olcayto, bu yüzden TGC olarak hem iktidara hem de muhalefete eşit mesafedeki saygın duruşlarını göstereceklerini söyledi.
Olcayto son olarak, bundan sonraki yıl dönümlerini cezaevlerinde gazetecilerin olmadığı, oto sansürün gazetecilerin belleğine yerleşmediği zamanlarda kutlamak istediklerini söyledi.
Başbakan Erdoğan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıldönümü sebebiyle Cemiyet Başkanına bir kutlama mesajı gönderdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin, gazetecilik mesleğinin ahlak ilkelerine uygun bir şekilde icra edilmesini, insanların haber alma özgürlüğünün sağlanmasını ve gazetecilik mesleğinin her yönden ilerlemesini hedefleyen köklü bir kuruluş olduğunu belirtti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Uzaylıları evde zor tutuyoruz!

SONRAKİ HABER

Times: Erdoğan'ın sabrı azalıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa