10 Haziran 2013 09:36

THD'den Başbakan hakkında suç duyurusu

Tüketici Hakları Derneği  (THD)  Ankara Emniyet Müdürü, Ankara Valisi, İçişleri Bakanı ve Başbakan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına iki dilekçeyle suç duyurusunda bulundu. Ankara Barosu ise Kızılay’daki gösteriler sırasında vatandaşların üzerine aracıyla saldıran U.A isimli şahıs hakkında su&ccedi

THD'den Başbakan hakkında suç duyurusu
Paylaş

Taksim Gazi Parkı direnişine destek olmak için Ankara’da yapılan gösteriler sırasında eylemcilere yapılan saldırılar hakkında iki dilekçeyle suç duyurusunda bulunan THD, Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. Suç duyurusu öncesi açıklama yapan THD Genel Başkan Turhan Çakar, polisin gaz bombaları sonucu Ankara’da binlerce vatandaşın işlerine, okullarına gidemediğini, bir çok vatandaşın ve eylemcilerin saldırılar sonucu sağlığının etkilendiğini söyledi. Sorumluların hesap vermesi gerektiği belirten Çakar, polisin gaz bombası ve biber gazı kullanmasının yasaklanmasını istedi.  

Ankara Barosu, 61 ES 459 plakalı koyu renkli Renault Laguna marka araçla 2 Haziran tarihinde Kızılay’da eylemcilere saldıran U.A hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayda yaralanan üç kişinin kendilerine başvurduğunu belirten baro ambulansın alana girmesine izin vermeyen ancak aracın eylemcilere saldırmasına göz yuman  emniyet görevlilerinin bulunmasını ve gerekenin yapılmasını istedi. (AnkaraEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Mustafa Sarı'nın ailesi: 'Atılmadı, düştü'

SONRAKİ HABER

Vietnam’da ABD, Türkiye’de AKP kullanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...