09 Haziran 2013 10:56

Yeni yetenek ‘Devrim’ oldu

DOCUMENTARIST 6. İstanbul Belgesel Günleri üç gün uzatılmıştı. Festival dün sona erdi. Documentarist’in  bu yılki Yeni Yetenek Ödülü İsviçre’de yaşayan Ufuk Emiroğlu’nun “Babam, Devrim ve Ben” adlı filmine gitti. “Mustafa’nın Yaşam Zinciri”ne ise Özel Mansiyon Ödül&uu

Yeni yetenek ‘Devrim’ oldu
Paylaş

DOCUMENTARIST 6. İstanbul Belgesel Günleri üç gün uzatılmıştı. Festival dün sona erdi. Documentarist’in  bu yılki Yeni Yetenek Ödülü İsviçre’de yaşayan Ufuk Emiroğlu’nun “Babam, Devrim ve Ben” adlı filmine gitti. “Mustafa’nın Yaşam Zinciri”ne ise Özel Mansiyon Ödülü verildi.
Documentarist  kapsamında verilen Johan van der Keuken (JvdK) Yeni Yetenek Ödülü, Ufuk Emiroğlu’nun ilk filmi “Babam, Devrim ve Ben”e (Mon pére, révolution et moti) gitti. Ercan Kesal, Alin Taşçıyan, Bülent Öztürk, Defne Karaosmanoğlu ve Jeroen Gankema’dan oluşan jüri, Doğu Akıncı’nın “Mustafa’nın Yaşam Zinciri” adlı belgeselini ise Özel Mansiyon’a değer buldu. “Babam, Devrim ve Ben” filmine verildi. Ufuk Emiroğlu bu ilk belgeselinde kurmaca ve animasyon öğelerinden de yararlanıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Akademİda Film Atölyeleri

SONRAKİ HABER

Halay da bizim Taksim de

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...