11 Mayıs 2011 10:50

Bozlak: Blok mücadele merkezi olacak

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Adayı Murat Bozlak, eğitim emekçileri ile buluştu.EMEP ve BDP il yöneticileriyle birlikte Eğitim Sen Adana Şubesini ziyaret eden Bozlak burada yaptığı konuşmada AKP’nin de Meclisteki muhalefet partilerinin de ülke sorunlarını çözme niyetide olmadığını belirtti.Kürtlerin, Alevilerin,

Bozlak: Blok mücadele merkezi olacak
Paylaş

EMEP ve BDP il yöneticileriyle birlikte Eğitim Sen Adana Şubesini ziyaret eden Bozlak burada yaptığı konuşmada AKP’nin de Meclisteki muhalefet partilerinin de ülke sorunlarını çözme niyetide olmadığını belirtti.

Kürtlerin, Alevilerin, işçilerin, emekçilerin sorunlarının artarak devam ettiğine, milliyetçi-muhafazakarlığın ise yükseldiğine işaret eden Bozlak, “Bizler emekten demokrasiden, özgürlüklerden yana  partiler olarak birleştik. Çözüm için sadece oy verme değil birlikte mücadele çağrısı yapıyoruz” dedi. Bozlak’ın ardından söz alan Emek Partisi GYK Üyesi Halil İmrek ise Emek, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun bir mücadele merkezi oluşturduğunu söyleyerek tüm emek güçlerine Blok etrafında birleşme çağrısı yaptı. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye halkları seçeneksiz değil

SONRAKİ HABER

EMEP adayları eğitimcilerle buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...