11 Mayıs 2011 10:37

Medya patronuna ikinci ceza

ADALETİ engelleme ve dolandırıcılık suçlarından ikinci kez hakim karşısına çıkan medya patronu bir kez daha mahkum oldu.ABD Yüksek Mahkemesi tarafından daha önce de hapis cezasına çarptırılan ve geçen yıl tahliye olan Kanada asıllı medya patronu Conrad Black’in yeniden hapsi gündeme geliyor. Medya patronu Conrad Black, Pazar

Medya patronuna ikinci ceza
Paylaş

ADALETİ engelleme ve dolandırıcılık suçlarından ikinci kez hakim karşısına çıkan medya patronu bir kez daha mahkum oldu.

ABD Yüksek Mahkemesi tarafından daha önce de hapis cezasına çarptırılan ve geçen yıl tahliye olan Kanada asıllı medya patronu Conrad Black’in yeniden hapsi gündeme geliyor. Medya patronu Conrad Black, Pazartesi günü ABD’nin Chicago şehrinde, daha önce kendisini 6,5 yıl hapse mahkum eden Bölge Mahkemesi Hakimi Amy Eve’in karşısına yeniden çıktı. Black, adaleti engelleme ve dolandırıcılık suçlarından dolayı 24 Haziran’da Florida’da hapse girecek. Medya Baronu Conrad Black, sahibi olduğu şirketlerin içini boşaltmak suçlamasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezası almış, başvurduğu temyizden 6,5 yıl hapis kararı çıkmıştı.  (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Bağımsız ‘16 Sayfa’ gazetesi yarın bayilerde

SONRAKİ HABER

İnsanlık ödülü Assange’ın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa