06 Haziran 2013 10:53

Başkan adayları listeleri sundu

BEŞİKTAŞ’ta başkan adayları Serdal Adalı ve Fikret Orman yönetim listesini Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı’na verdi.Kulüpten çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, bir hayli duygulu olduğunu ifade etti. Serdal Adalı, şunları söyledi: “Uzun bir aradan sonra buraya gelmek beni ayrı bir duygulandırdı. B

Başkan adayları listeleri sundu
Paylaş

BEŞİKTAŞ’ta başkan adayları Serdal Adalı ve Fikret Orman yönetim listesini Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı’na verdi.
Kulüpten çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, bir hayli duygulu olduğunu ifade etti. Serdal Adalı, şunları söyledi: “Uzun bir aradan sonra buraya gelmek beni ayrı bir duygulandırdı. Beşiktaş için hayırlısı ne ise o olsun. Başkan Fikret Orman ve bende Beşiktaş’ın bundan sonraki geleceği için plan ve programlar yapıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun.”
Serdal Adalı, listesindeki isimleri açıklamazken, önlerinde 1 hafta daha zaman olmasına karşın büyük ihtimalle isimlerde değişikliğe gitmeyeceğini belirtti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da seçime 1 hafta daha olduğunu listesini şimdiden açıklamayacağını söyledi. Başkan Orman bunu, sonrasında çıkacak spekülasyonları önlemek için yaptığını söyledi.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

ETHA Davası: Mağdurlar dinlenecek

SONRAKİ HABER

Galatasaray seride öne geçti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...