06 Haziran 2013 09:53

Saldırıların bilançosu: 2 ölü, 4 bin 355 yaralı

Gezi Parkı eylemlerinde polis şiddetine uğrayanların bilançosu gün geçtikçe artıyor. TTB'nin açıkladığı bilgilere göre, şu ana kadar polis şiddeti sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 47'si ağır olmak üzere 4 bin 355 kişi yaralandı.Türk Tabipleri Birliği, eyleme katılanların sağlık durumlarına ilişkin Tabip Odalar

Saldırıların bilançosu: 2 ölü, 4 bin 355 yaralı
Paylaş

Türk Tabipleri Birliği, eyleme katılanların sağlık durumlarına ilişkin Tabip Odaları ve hekimlerden derlenen güncel verileri açıkladı.

TTB'nin 5 Haziran saat 18.00 itibariyle Taksim Gezi Parkı ile ilgili eylemlerde hekimlerin ilettiği bilgileri güncelledi.

Her geçen gün artış gösteren yaralanma olayları artarak devam ediyor. TTB'ye göre, 12 ilde yaralıların olduğu belirtilerek, toplamda 4 bin 355 kişinin yaralı olarak başvuruda bulunduğu kaydedildi. Şu ana kadar 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 47 kişinin ağır yaralı olduğu ve 2'si Ankara'da ve 1 Eskişehir'de olmak üzere 3 kişinin durumunun kritik olduğu kaydedildi. Ağır yaralıların yanı sıra 18 kişinin de kafa travması geçirdiği verilerde, 10 kişinin gözünü kaybettiği ve bir kişinin de dalağının alındığı belirtildi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Hastane ve fabrikada zehirlenme

SONRAKİ HABER

'KCK' ana davada Gezi Parkı savunuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...