04 Haziran 2013 11:35

CEO Cem Aydın: Olanı vermeliydik

NTV’nin bağlı olduğu Doğuş Yayın Grubu tepkiler üzerine açıklama yaptı. Doğuş Yayın Grubu CEO’su Cem Aydın çalışanlara yaptığı açıklamada, “Son gelişmelerin tüm medyayı olduğu gibi NTV çalışanlarını üzdüğünün de farkındayım. Eleştiriler büyük oranda haklıdır. Bunu herhangi bir ne

CEO Cem Aydın: Olanı vermeliydik
Paylaş

NTV’nin bağlı olduğu Doğuş Yayın Grubu tepkiler üzerine açıklama yaptı. Doğuş Yayın Grubu CEO’su Cem Aydın çalışanlara yaptığı açıklamada, “Son gelişmelerin tüm medyayı olduğu gibi NTV çalışanlarını üzdüğünün de farkındayım. Eleştiriler büyük oranda haklıdır. Bunu herhangi bir nedenle değil vicdanımla söylüyorum. Mesleki sorumluluğumuz açısından bize düşen, olanı olduğu gibi vermektir. Dengesizlikler içinde denge arayışı tüm medyayı olduğu gibi bizi de etkiledi. İzleyicilerimiz ihanete uğramış gibi hissetti, bu konuda onları haksız bulmak mümkün değil” dedi.

Yayın politikası nedeniyle Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut da NTV’de yayınlanan ‘Falan Filan’ isimli programına son verdiğini açıkladı. Haber prodüktörü Ömer Aykar ile Digital Editör ve NTV Radyo’da ‘İnternetler’ programını sunan Dilara Eldaş da istifa etmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Ankara'da 50 çocuk gözaltında’

SONRAKİ HABER

Akademiden polis şiddetine tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...