04 Haziran 2013 04:09

Altınoluk'tan Gezi'ye ve Nazım'a selam

Balıkesir'in Altınokul ilçesinde dün saat: 18.00’de Emek Partisinin çağrısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Altınoluk Demokrasi Platformu başta Taksim olmak üzere ülke genelinde yapılan polis saldırılarını protesto etti.Greve hazırlanan Eğitim-Sen üyelerinin önlükleriyle katıldığı eylemde 4-5 Haziran gre

Altınoluk'tan Gezi'ye ve Nazım'a selam
Paylaş

Greve hazırlanan Eğitim-Sen üyelerinin önlükleriyle katıldığı eylemde 4-5 Haziran grevine çağrı yapıldı. Yapılan konuşmalarda saldırılara karşı tek yolun birleşmek olduğu vurgulandı. 'Hükümet istifa', 'Her yer Taksim her yer direniş' sloganları atan kitle kortejler halinde yürüyüşe geçti ve Nazım Hikmet anıtına kadar yürüdü. Nazım Hikmet burada şiirler ve sloganlarla anıldı.  Daha sonra Ayhan Şahenk Kültür Merkezi'ne yürüyen grup 'Yurdun seni çağırıyor Nazım' adlı oyunu izledi.

Salonda bulunan yaklaşık 500 kişilik kitle oyun bitiminde yürüyüşle tekrar Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Meydanda oturma eylemi yapılırken her gün saat 20.00’da toplanma kararı alındı. (Altınoluk/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Tayyip Fas’a kaçıyor!’

SONRAKİ HABER

NTV'de Gezi Parkı direnişi istifası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...