04 Haziran 2013 03:07

Göçük altında kalan 2 işçi yaşamını yitirdi

Samsun'da Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan plastik şirketine ait fabrikanın ek bina inşaatında meydana gelen çökmede beton altında kalan 3 işçiden 2'si öldü. Yaralı kurtulan işçi ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Yaralı işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.Olay akşam saatlerin

Göçük altında kalan 2 işçi yaşamını yitirdi
Paylaş


Olay akşam saatlerinde Yaşar D.'ye ait Poelsan Plastik Sanayi Şirketi'ne ait fabrikanın ek bina inşaatında meydana geldi. Fabrika içerisinde bulunan ve birinci katının betonunu döken işçiler alt kata dökülen harcı temizlediği sırada yeni dökülen beton zemin kalıplarla birlikte işçilerin üzerine düştü.

Kaza sonrası olay yerine gelen fabrikadaki diğer işçiler Ömer Ulaşır'ı yaralı olarak kurtardı. Daha sonra olay yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma Birliği ekipleri, AFAD ekipleri, UMKE ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi.

Vinç yarımıyla yapılan çalışma sonucu göçük altında önce Mustafa Uzuntaş'a ulaşıldı. Ağır yaralı olarak kurtarılan Uzuntaş, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmaya çalışırken yolda hayatını kaybetti. Olay yerinde hayatını kaybeden Muzaffer Örnek'in cesedi ise olaydan yaklaşık 1,5 saat sonra çıkartıldı.

Olayla ilgili polis soruşma başlattı. (SAMSUN)

ÖNCEKİ HABER

Hatay'daki eylemlerde bir genç katledildi

SONRAKİ HABER

Ortadoğulu kadınlar birlik olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...