10 Mayıs 2011 11:08

Tuncel, eğitimcilerle buluştu

İstanbul 1. Bölge Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Bağımsız Milletvekili Adayı Sebahat Tuncel Kartal'da eğitim emekçileriyle buluştu. Eğitim Sen 5 No’lu şube salonunda gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Tuncel, seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. Tuncel, düzen partilerinin, iktidarı ve muhalefeti ile y

Tuncel, eğitimcilerle buluştu
Paylaş

Ülkemizin gerçek sorunların başında Kürt sorunu olduğunu belirten Tuncel, bu dönemin Kürt sorununda sonuç alma dönemi olduğunu fakat AKP’nin savaş politikalarından medet umduğunu, diğerlerinin de farklı bir tutum içinde olmadıklarını ifade etti. Ülkemizin sorunlarının çözümünde Blokun tek seçenek olduğunu ve seçim sonrası ile de gerçek muhalefet odağı olarak gücünü ortaya koyması gerektiğini belirtti. Eğitimcilerin barış sürecine önemli katkılar sunacağını belirten Tuncel, blokun büyümesi ve genişlemesi ile Türkiye’de demokratikleşme sürecini olgunlaştıracaklarını belirtti.

SEÇİM BÜROSUNA SALDIRI

Bu arada, Tuncel’e ait, Sancaktepe’deki bir seçim bürosuna dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı saldırıda bulunuldu. Yapılan saldırıda büronun tüm camları kırıldı. Seçim bürosunun çevresinde yer alan bayraklarda yine saldırganlar tarafından söküldü. Sabah saatlerinde büroya gelerek saldırıyı fark eden büro görevlileri, durumu polise bildirdi. İddialara göre saldırıya ilişkin inlemelerde bulunmak üzere büroya gelen ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, saldırının faillerini bulmak yerine görevlilere “Burası ne için kullanılıyor” diye görevlilere çıkıştı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Öğretmenler hedef haline getiriliyor

SONRAKİ HABER

Çiçek’ten Demirtaş’a dair ‘niyet okuması’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...