31 Mayıs 2013 11:41

İşçiler bu ölüm uykusundan uyanacak

Merhaba emekçi kardeşlerim Plasko Plastik işçileri, bir işçi olarak vermiş olduğunuz mücadeleden haberdar oldum ve yanınızda olduğumuzu gösterebilmek için sizlere bir miktar moral verebilmek için bu mektubu yazdım.Sömürü sisteminin çarkları arasında ezilen bizler, çok düşük ücretlere ve &cced

İşçiler bu ölüm uykusundan uyanacak
Paylaş
Lüleburgaz’dan bir işçi

Merhaba emekçi kardeşlerim Plasko Plastik işçileri, bir işçi olarak vermiş olduğunuz mücadeleden haberdar oldum ve yanınızda olduğumuzu gösterebilmek için sizlere bir miktar moral verebilmek için bu mektubu yazdım.
Sömürü sisteminin çarkları arasında ezilen bizler, çok düşük ücretlere ve çok fazla çalıştırılmak zorunda bırakılıyoruz. Her birimiz biraz daha fazla kazanabilmek uğruna ailemizden, arkadaşlarımızdan, hayatımızdan vazgeçiyoruz. Bir gün gelip de canımıza tak ettiği zaman daha iyi çalışma şartları istiyoruz, birlik olmak örgütlü olup haklarımızı istediğimiz zaman kapının önüne konuluyoruz. Artık bu gidişe dur demenin zamanı vakti geldi de geçiyor bile.
Bizler tüm kalbimizle bir gün tüm emekçilerin uyudukları bu ölüm uykusundan uyanıp ve mücadele edip haklarını arayacağını umut ediyoruz. Kalbimiz bunun ateşi ile yanıp tutuşuyor. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz. Sevgili işçi kardeşlerim vermiş olduğunuz mücadeleyi kalpten destekliyor ve sizlere mücadelenizde başarılar diliyorum, hoşça kalın.
Yaşasın emekçilerin birliği!

ÖNCEKİ HABER

İzmir saya işçisi arkadaşların yanındayız

SONRAKİ HABER

Bir demir parçası başına dikilerek zincirlenmiş haldeyiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...