30 Mayıs 2013 11:10

SineMardin Festivali başlıyor!

MASAL şehir Mardin’de 8. kez düzenlenecek SineMardin Uluslararası Mardin Film Festivali bugün başlıyor. Bu yıl 7 Haziran’a dek sürecek gösterimler ve sinema dolu etkinlikler Mardinliler, çevre illerden izleyiciler ve festivalin özel konukları başta olmak üzere, Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen film meraklıların

SineMardin Festivali başlıyor!
Paylaş

MASAL şehir Mardin’de 8. kez düzenlenecek SineMardin Uluslararası Mardin Film Festivali bugün başlıyor. Bu yıl 7 Haziran’a dek sürecek gösterimler ve sinema dolu etkinlikler Mardinliler, çevre illerden izleyiciler ve festivalin özel konukları başta olmak üzere, Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen film meraklılarına unutamayacakları bir hafta sunacak.
Festivalden evvel sineması dahi olmayan Mardin’e sinema salonu kazandıran SineMardin, her yıl önemli bir toplumsal temayı odağına alan bir program hazırlıyor. Bu yıl da Türkiye Sineması’nın son örnekleri, dünya sinemasının etkileyici yapımları, bölge sinemasının kendine has çizgisiyle tanınmış film insanlarını bir hafta boyunca Mardin’de buluşturuyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Orhan Kemal anılıyor

SONRAKİ HABER

Beatriz ölüme mahkum ediliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...