30 Mayıs 2013 11:05

Adalı’dan başkanlık vaatleri

BEŞİKTAŞ’ta başkan adayı Serdal Adalı İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. Adalı’nın listesinde yer alan ve 2. başkan görevini üstleneceği açıklanan Murat Aksu da toplantıda hazır bulundu. Serdal Adalı yaptığı konuşmada, “Beşiktaş’ın mali açıdan gücünün azalmış bir

Adalı’dan başkanlık vaatleri
Paylaş

BEŞİKTAŞ’ta başkan adayı Serdal Adalı İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. Adalı’nın listesinde yer alan ve 2. başkan görevini üstleneceği açıklanan Murat Aksu da toplantıda hazır bulundu. Serdal Adalı yaptığı konuşmada, “Beşiktaş’ın mali açıdan gücünün azalmış bir durumda olması beni ve arkadaşlarımı üzüyor” dedi.
“Hedefimiz Beşiktaşımızı yeniden güçlendirmektir. Yönetim anlayışımız gereği yönetim kurulumuz her şeye karışmayacak işi profesyonellere bırakacak. Beşiktaş gücünü Baba Hakkı’dan Süleyman Seba’dan alıyor. Temel hedefimiz anlık olmayan sürdürülebilir başarıları yakalamaktır. Acil eylem planımızın çerçevesinde gerekli kaynak çalışmalarımızı yaptık. Öncelikle kulübün işleyişini normal hale getireceğiz. Beşiktaş’ın borçla anılan kasası, yönetimimiz göreve geldiğinden hemen sonra normale dönecek” diyen Adalı, Süleyman Seba Sosyal Tesisleri projesini hayata geçireceklerini söyledi. Adalı, basın mensuplarının şike davasında yargılandığını hatırlatması üzerine “O süreci anmak bile istemiyorum” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Slovenya ile ilk maç

SONRAKİ HABER

PTT 1. Lig yolcusu kalmasın!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...