29 Mayıs 2013 10:07

Adana barış şölenine hazırlanıyor

Adana barış, kardeşlik ve demokrasi şölenine hazırlanıyor. 1 Haziranda Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosunda yapılacak şölene Milletvekilleri Levent Tüzel, Ertuğrul Kürkçü ile  birlikte KESK ve DİSK’in genel başkanları ve Sanatçı Ferhat Tunç da katılacak.Etkinliğin tertip komitesi Başkanı Güven Boğa, 25-26 Ma

Adana barış şölenine hazırlanıyor
Paylaş
Cumali Akkaş

Adana barış, kardeşlik ve demokrasi şölenine hazırlanıyor. 1 Haziranda Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosunda yapılacak şölene Milletvekilleri Levent Tüzel, Ertuğrul Kürkçü ile  birlikte KESK ve DİSK’in genel başkanları ve Sanatçı Ferhat Tunç da katılacak.
Etkinliğin tertip komitesi Başkanı Güven Boğa, 25-26 Mayısta Ankara’da gerçekleştirilen ‘Barış ve Demokrasi Konferansı’nın ardından bu tür barış etkinliklerinin diğer illerde de yapılacağını ve çoğalacağını söyledi. Boğa, barış şöleninde ABD ve onun iş birlikçisi olan AKP’nin halkları düşmanlaştıran politikalarının mahkum edileceğini belirterek, “Barış etkinliğinde her milliyetten halklar, emekçiler, kadınlar ve gençler bir arada dayanışma içinde olacağız” dedi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Ege’de çözüme destek yükseldi’

SONRAKİ HABER

Prens Charles protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...