29 Mayıs 2013 04:10

Roland Garros’a yağmur damgası

Fransa Açık’ta üçüncü gün ilk tur mücadelelerinin sona ermesi gerekiyordu ancak Fransa’da yağan yağmur karşılaşmaları 3 saatten fazla erteledi.Türkiye saati ile 12.00’da başlaması gereken Novak Djokovic-David Goffin karşılaşması ancak saat 19.20’de başlayabildi. Yağış nedeniyle birçok maç ert

Roland Garros’a yağmur damgası
Paylaş

Türkiye saati ile 12.00’da başlaması gereken Novak Djokovic-David Goffin karşılaşması ancak saat 19.20’de başlayabildi. Yağış nedeniyle birçok maç ertelenirken bugünün programında olan bir dizi maç da iptal edildi.

STOSUR YAŞ DİNLEMEDİ

Yağmur yağışına takılan diğer karşılaşma ise Samantha Stosur ile Kimiko Date-Krumm oldu. Sekteye uğrayan karşılaşmada Stosur rakibini 6-0 ve 6-2’lik setlerle rahat bir şekilde yendi.

Krumm 1989 yılında tenise verdiği aranın ardından 12 yıl sonra 2008 yılında kortlara geri döndü. 42 yaşında olan Japon, ilk Grand Slam ana tablo maçını 1989’da oynadı.

İlk seti kısa bir sürede oyun dahi vermeden kazanan Stosur, ikinci sette de bu seriyi sürdürdü ve 3-0 öne geçti. Bu noktada tuvalet molası alan Japon tenisçi, dönüşte maçtaki ilk oyununu kazandı.Tabelayı değiştirdikten sonra gülümseyen 42 yaşındaki tenisçi mağlubiyetten kurtulamadı.

Günün biten diğer kadınlar mücadelesinde ise Mariana Duque-Marino, Kyristina Pliskova karşısında 6-2/6-0 ile galip geldi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bu işten atma gözdağı amaçlı

SONRAKİ HABER

Aile boyu boykot

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...