28 Mayıs 2013 13:40

San Antonio Spurs finalde

NBA’de Batı Konferansı final serisi 4.maçında San Antonio Spurs, Memphis Grizzlies’i 93-86 yenerek NBA finaline yükseldi. Grizzlies’i “süpürerek” geçen Spurs finaldeki rakibini beklemeye başladı.Bu sezon Lionel Hollins yönetiminde önemli bir çıkış yakalayarak, sert savunma ve takım oyunuyla ligin en iyi ekip

San Antonio Spurs finalde
Paylaş

NBA’de Batı Konferansı final serisi 4.maçında San Antonio Spurs, Memphis Grizzlies’i 93-86 yenerek NBA finaline yükseldi. Grizzlies’i “süpürerek” geçen Spurs finaldeki rakibini beklemeye başladı.
Bu sezon Lionel Hollins yönetiminde önemli bir çıkış yakalayarak, sert savunma ve takım oyunuyla ligin en iyi ekiplerinden biri haline gelen Memphis Grizzlies, Spurs karşısında ilk maç hariç tüm karşılaşmaları başa baş oynasa da(2. ve 3. maçlar uzatmaya gitti) tecrübe farkı ve yıldız oyuncular bu sonuçta önemli rol oynadı.
Serinin son maçında Tony Parker, 21’de 15 isabetle 37 sayı 6 asistle takımını hücumda sürükleyen isim oldu. Tim Duncan ve Tiago Splitter 4’er blokla pota altını karartırken Kawhi Leonard da 7’de 5 isabetle kaydettiği 11 sayı 6 ribaunt ve 5 top çalmayla yine çok verimli bir performans sergiledi.
Grizzlies’te ise Quincy Pondexter’ın kenardan gelerek kaydettiği 22 sayı ve Marc Gasol’ün 14 sayı 5 ribaunt 5 asist 3 blokluk çok yönlü performansı yeterli olmadı.
NBA’de finaller 6 Haziranda başlayacak. San Antonio’nun rakibi Miami Heat-Indiana Pacers serisinin galibi olacak.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Metrobüs ve taraftar faciası

SONRAKİ HABER

Trabzonspor’da değişim devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...