28 Mayıs 2013 08:21

AKP’li vekilden referandum tarihi

AKP Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, anayasanın değiştirilmesiyle ilgili samimiyet olması gerektiğini söyleyerek, bu samimiyeti diğer siyasi partilerde bulamadıklarını iddia etti. Haziran ayında ya Meclisi kapatmayacaklarını ya da kapatıp kısa süre sonra açacaklarını belirten Demir, “Öyle gözüküyor ki; eylül, ekim gibi yeni

AKP’li vekilden referandum tarihi
Paylaş

AKP Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, anayasanın değiştirilmesiyle ilgili samimiyet olması gerektiğini söyleyerek, bu samimiyeti diğer siyasi partilerde bulamadıklarını iddia etti. Haziran ayında ya Meclisi kapatmayacaklarını ya da kapatıp kısa süre sonra açacaklarını belirten Demir, “Öyle gözüküyor ki; eylül, ekim gibi yeni referandumla karşınızda olacağız” diye konuştu.

‘UZLAŞMA SAĞLANMAZSA REFERANDUMA GİDERİZ’

Samsun’da vatandaşlarla bir araya gelen AKP’li Vekil Demir, anayasa değişikliği çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Muhalefet partilerini samimi olmamakla eleştiren Demir, uzlaşma sağlanamazsa referanduma gidileceğini söyledi. Anadolu ve Kadıköy Mahallesi sakinleriyle düzenledikleri bir kahvaltıda bir araya gelen Demir, TBMM’de yeni bir anayasa değişikliği çalışmasının yürütüldüğünü ifade etti. Demir, “Anayasanın değiştirilmesiyle ilgili samimiyet olması lazım. Bu samimiyeti diğer siyasi partilerde bulamadık. Sürekli zamanın uzatılmasını istediler. Her zaman da uzatılması için pay verdik ama maalesef netice alamadık. En son nisan sonunda süre bitmişti. Son bir kez daha haziran sonuna uzattık; bu çalışmalar sürsün, bitmezse AK Parti olarak kendi teklifimizi Meclise getirelim diye. Bu haziran ayında ya Meclisi kapatmayacağız ya da kapatıp kısa süre içerisinde açacağız. Öyle gözüküyor ki; eylül, ekim gibi yeni referandumla karşınızda olacağız” dedi. (SAMSUN)

ÖNCEKİ HABER

‘Dindar nesle’ fetih ufku verdi

SONRAKİ HABER

Okulda bölünme velileri ayaklandırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa