27 Mayıs 2013 11:19

Adım adım finale

BEKO Basketbol Ligi’nde Play Off yarı final heyecanı devam ediyor.Çeyrek final karşılaşmalarında ilk maçta TED Ankara Kolejlilere evinde yenilmesine rağmen seriyi 2-1 kazanan Anadolu Efes, Beşiktaş’a kaybetmeden 2-0’lık seriyle yarı finale kalmayı başaran Banvit’i serinin ilk karşılaşmasında Dusko Savanovic’in son saniye 3’l&

Adım adım finale
Paylaş

BEKO Basketbol Ligi’nde Play Off yarı final heyecanı devam ediyor.
Çeyrek final karşılaşmalarında ilk maçta TED Ankara Kolejlilere evinde yenilmesine rağmen seriyi 2-1 kazanan Anadolu Efes, Beşiktaş’a kaybetmeden 2-0’lık seriyle yarı finale kalmayı başaran Banvit’i serinin ilk karşılaşmasında Dusko Savanovic’in son saniye 3’lüğüyle 72-70 yenerek 1-0 öne geçmeyi başardı. Serinin ikinci maçı ise bu akşam Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda saat 19.00’da oynanacak.
Jose Mejia ve Charles Edward Davis JR’ın ikili oyunlarıyla etkili olan Banvit, pota altında Sırp uzun Vladimir Stimac ile Efes uzunlarını zorluyor.
Anadolu Efes’in koçu Ergin Ataman ise şüphesiz deneyimli oyuncularının yanı sıra NBA patentli oyuncularına güveniyor. Kerem Gönlüm’ün isteği, oyunu okuyan basketbol bilgisi ile pota altını karartan Efes, Jordan Farmar ve Sasha Vujacic’in saha içerisindeki önderliğinden yararlanmak istiyor. İlk karşılaşmada bulduğu 12 sayıyı son saniye üçlüğüyle taçlandıran Dusko Savanovic bu maçta da Ataman’ın en büyük kozlarından.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hedef Gareth Bale

SONRAKİ HABER

Artık yeni bir dil kurmak gerekiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...