27 Mayıs 2013 11:17

Süper Lig’e ilave hakem

MERKEZ Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, yeni sezondan itibaren futbol maçlarında ilave hakem uygulamasına geçeceklerini söyledi. Zekeriya Alp, şimdilik sadece Süper Lig, Türkiye Kupası grup ve sonrasında oynanacak eleme maçlarında uygulanacak ilave hakem sistemini hakem ve basın mensuplarına anlattı.Bu sezondan genel olarak memnun oldukl

Süper Lig’e ilave hakem
Paylaş

MERKEZ Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, yeni sezondan itibaren futbol maçlarında ilave hakem uygulamasına geçeceklerini söyledi. Zekeriya Alp, şimdilik sadece Süper Lig, Türkiye Kupası grup ve sonrasında oynanacak eleme maçlarında uygulanacak ilave hakem sistemini hakem ve basın mensuplarına anlattı.
Bu sezondan genel olarak memnun olduklarını belirten Alp, gelecek yıl daha başarılı bir sezon olması için ilave hakem getirileceğini açıkladı. Alp, “Hakem hatalarını en aza indirmek için bir çok şey denendi. İlave Yardımcı Hakem uygulaması sistemi ise uygulanmaya başladı. TFF olarak önümüzdeki sezondan itibaren sadece Süper Lig ve Türkiye Kupası grup maçlarından itibaren ilave yardımcı hakem uygulamasını hayata geçireceğiz Hakem camiası olarak tek amacımız ülke futboluna iyi hizmetlerde bulunmak. Bu uygulamayla ilgili olumlu eleştiri yapılması bize yön verecektir” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tsonga fırtına gibi esti

SONRAKİ HABER

Suns koçunu buldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa