09 Mayıs 2011 11:43

Hiç soru yanıtlamadan 6 yanlışı çıktı!

İZMİR Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi veren Mehmet Mamu, YGS’de hiç işaretlemediği halde Fen bölümünden 6 yanlış cevap göründüğünü belirtti.Mehmet Mamu, kendisi gibi bir çok gencin geleceğini ilgilendiren son derece önemli bir sınavda böylesine lakayt hareket edilmesi, cevapların

Hiç soru yanıtlamadan 6 yanlışı çıktı!
Paylaş

İZMİR Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi veren Mehmet Mamu, YGS’de hiç işaretlemediği halde Fen bölümünden 6 yanlış cevap göründüğünü belirtti.

Mehmet Mamu, kendisi gibi bir çok gencin geleceğini ilgilendiren son derece önemli bir sınavda böylesine lakayt hareket edilmesi, cevapların iki gün içinde değişebilmesi, cevap verilmeyen yerlerde cevap verilmiş gibi sonuçların çıkartılmasının, affedilecek bir durum olmadığını, sınavı düzenleyen ve sorumluluğu bulunan kişiler hakkında ceza davası açılmasını istedi.

KİM BİLİR KAÇ KİŞİDE BÖYLE!

Şikayet dilekçesini verdikten sonra açıklama yapan Mehmet Mamu, “Benim gibi kim bilir kaç kişiye böyle sonuçlar gitmiştir. Bizim ciddi olarak hazırlandığımız, geleceğimizi üzerine kurduğumuz bir sınavda böylesine kötü durumların ortaya çıkması bütün hayallerimi yıktı. Şimdi benim gibi bir çok insan bu sınavlardan ister başarılı olsun ister başarısız, sınav sonuçlarına nasıl güvenebilir. Kazanamadığım sınavı kazanmış, kazandığımız sınavı da aslında kazanmamış gibi hissetmez miyim? Bir ülkenin gençliğiyle böylesi şekilde oynamaya kimsenin hakkı yok” dedi. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

MEB'de zehirlenme

SONRAKİ HABER

CHP'lilerden basına meydan dayağı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...