09 Mayıs 2011 11:39

MEB'de zehirlenme

MİLLİ Eğitim Bakanlığı personelinden bazı kişilerin öğle yemeğinin ardından mide ve baş dönmesi şikayeti ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayı ile ilgili yemek örnekleri Hıfzıssıhha Başkanlığı’na gönderildi.Milli Eğitim Bakanlığı’nın bazı birimlerinde öğle yemeğinin ardından, personelin mide, baş

MEB'de zehirlenme
Paylaş

MİLLİ Eğitim Bakanlığı personelinden bazı kişilerin öğle yemeğinin ardından mide ve baş dönmesi şikayeti ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayı ile ilgili yemek örnekleri Hıfzıssıhha Başkanlığı’na gönderildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bazı birimlerinde öğle yemeğinin ardından, personelin mide, baş dönmesi ve kusma şikayeti ile hastanelere sevk edildi. Olayın yaşandığı birimlerinde biri olan Eğitim Araştırma Geliştirme Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Öğle yemeğinden sadece bu dairede 100’e yakın kişi yemek yedi. Yemeğin ardından, mide bulantısı, kusma, baş dönmesi şikayetleri yaşandı. Ardından, ambulanslar geldi. Şu anda durumu ciddi olan birisi yok.” diye konuştu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Süresiz açlık grevine başladılar

SONRAKİ HABER

Hiç soru yanıtlamadan 6 yanlışı çıktı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...