25 Mayıs 2013 09:41

Finale 2 kala

BEKO Basketbol Ligi’nde Play Off heyecanı devam ediyor.Çeyrek Final karşılaşmalarında ilk maçta TED Ankara Kolejlilerine evinde yenilmesine rağmen seriyi 2-1 kazanan Anadolu Efes, Beşiktaş’a kaybetmeden 2-0’lık seriyle yarı finale kalmayı başaran Banvit’i ağırlıyor.Jose Mejia ve Charles Edward Davis JR’ın ikili oyunlarıyla etkil

Finale 2 kala
Paylaş

BEKO Basketbol Ligi’nde Play Off heyecanı devam ediyor.
Çeyrek Final karşılaşmalarında ilk maçta TED Ankara Kolejlilerine evinde yenilmesine rağmen seriyi 2-1 kazanan Anadolu Efes, Beşiktaş’a kaybetmeden 2-0’lık seriyle yarı finale kalmayı başaran Banvit’i ağırlıyor.
Jose Mejia ve Charles Edward Davis JR’ın ikili oyunlarıyla etkili olan Banvit, pota altında Sırp uzun Vladimir Stimac ile etkili oluyor. Banvit’de Kalin Lucas ve Serkan Erdoğan’ın takıma vereceği katkı seride avantajı Banvit’e çevirebilir.
Anadolu Efes’in koçu Ergin Ataman ise şüphesiz deneyim oyuncularının yanı sıra NBA patentli oyuncularına güveniyor. Kerem Gönlüm istekli oyunu okuyan basketbol bilgisi ile pota altında topları toplayan Efes, Jordan Farmar ve Sasha Vujacic’in saha içerisindeki önderliğinden yararlanmak istiyor. Kuşkusuz Ataman’ın 4 numaradaki değişmez ismi Dusko Savanovic, maçın kritik isimlerinden olacak.
Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Doğuda eşitlik

SONRAKİ HABER

Play Off’ta final heyecanı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...