24 Mayıs 2013 10:22

Final heyecanı başlıyor

BEKO Basketbol Ligi’nde play off yarı final heyecanı bugün başlıyor.Tofaş’ı seride 2-0 yenerek yarı finale kalmayı başaran Galatasaray Medical Park, zorlu rakibi Fenerbahçe Ülker’i 2 maçta da yenerek yarı finale yükselmeyi başaran Pınar Karşıyaka’yı saat 18.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ağırlıyor.

Final heyecanı başlıyor
Paylaş

BEKO Basketbol Ligi’nde play off yarı final heyecanı bugün başlıyor.
Tofaş’ı seride 2-0 yenerek yarı finale kalmayı başaran Galatasaray Medical Park, zorlu rakibi Fenerbahçe Ülker’i 2 maçta da yenerek yarı finale yükselmeyi başaran Pınar Karşıyaka’yı saat 18.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ağırlıyor.
Fenerbahçe Ülker’i Abdul Wahab Aminu ve takımın 15.5’lik ortalamasıyla sayı lideri olan Robert Lee Dixon’ın iki maçta da çift hanelere çıkmasıyla geçmeyi başaran Pınar Karşıyaka’da koç Ufuk Sarıca, sarı kırmızılılar karşısında da bu ikiliye güveniyor. 4 numara pozisyonunda Ümit Sonkol ile etkili olan Karşıyaka, henüz 22 yaşındaki Can Maxim Mutaf’ın atletik ve istekli oyunuyla Ergin Ataman’ın öğrencilerine karşı üstünlük arıyor.
Ergin Ataman’ın Beşiktaş’tan da öğrencileri olan Ersin Dağlı ve Carlos Arroyo ile Galatasaray’da da başarılı işlere imza atan tecrübeli koçun İzmir ekibine karşı da en büyük kozu bu ikili. Pota altında ise genç oyuncu Furkan Aldemir ile etkili olan sarı kırmızılılarda Türkiye’yi en iyi tanıyan isimlerden biri olan Ender Arslan’ın eksta üçlükleri ve zaman zaman rakip pota altına girerek sayılar bulması sarı kırmızılıları seride 1-0 öne geçirebilir.
Öte yandan iki takım da deplasman maçlarına taraftar götüremeyecek.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

NBA’de sezonun en iyi 5’i

SONRAKİ HABER

Üç kardeş Ordu Turnesi’nde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...