24 Mayıs 2013 07:03

Burdur'da 25 öğrenci gözaltına alındı

Burdur'da ülkücü öğrencilerin saldırısının ardından polis yurtsever öğrencilere sert şekilde müdahale etti. Polis müdahalesi sırasında 3 öğrenci yaralanırken, 25 öğrenci de gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, Burdur'da 2 gün önce ülkücü öğrenciler ile yurtsever öğrenci

Burdur'da 25 öğrenci gözaltına alındı
Paylaş

Burdur'da ülkücü öğrencilerin saldırısının ardından polis yurtsever öğrencilere sert şekilde müdahale etti. Polis müdahalesi sırasında 3 öğrenci yaralanırken, 25 öğrenci de gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Burdur'da 2 gün önce ülkücü öğrenciler ile yurtsever öğrenciler arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın ardından dün gece soy ismi öğrenilemeyen Engin adındaki yurtsever öğrenci evine giderken ara sokakta 14 kişilik ülkücü grubun saldırısına uğradı. Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencinin tedavisi devam ederken, yurtsever öğrenciler, Gençlik Parkı'nda biraraya gelerek, hastanedeki arkadaşlarını ziyarete gidecekleri esnada ülkü öğrencilerle karşılaştı. Bunun üzerine öğrenciler arasında tartışma yaşanırken, polis öğrencilere müdahale etti. Müdahale sırasında polisin ülkücü öğrencilere herhangi bir müdahalede bulunmadığı belirtilirken, yurtsever öğrencilere ise sert müdahale bulunduğu bildirildi. Gerçekleşen polis müdahalesinde bir öğrencinin dişi kırılırken, bir öğrenci başına aldığı darbe ile yaralandı. Bir öğrencinin de hafif şekilde yaralandığı polis müdahalesinin ardından 25 öğrenci gözaltına alındı.

Gözaltına alınan öğrencilerin Burdur Emniyet Müdürlüğü'nde tutulduğu öğrenildi. (Burdur/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Kafası kıyak nesil istemiyoruz

SONRAKİ HABER

Kuseyr ve Trablus'ta çatışmalar sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...