23 Mayıs 2013 03:32

Boston saldırılarıyla ilgili olduğu iddia edilen şahıs sorguda öldürüldü

Boston saldırılarıyla ilgisi olduğu iddia edilen bir şahıs ABD'nin Florida eyaletinde FBI ajanları tarafından vurularak öldürüldü.Amerikan basını çatışmada öldürülen baş şüpheli Tamerlan Tsarnaev'le dövüş sporları vesilesiyle tanışıklığı olan 27 yaşındaki İbragim Todaşev'in sorgu sırasında &oum

Boston saldırılarıyla ilgili olduğu iddia edilen şahıs sorguda öldürüldü
Paylaş

Boston saldırılarıyla ilgisi olduğu iddia edilen bir şahıs ABD'nin Florida eyaletinde FBI ajanları tarafından vurularak öldürüldü.

Amerikan basını çatışmada öldürülen baş şüpheli Tamerlan Tsarnaev'le dövüş sporları vesilesiyle tanışıklığı olan 27 yaşındaki İbragim Todaşev'in sorgu sırasında öldürüldüğünü iddia etti.

FBI, İbragim Todaşev’in öldürüldüğünü doğrularken, FBI ajanının her hangi ölümcül bir yaralanması olmadığını; olayla ilgili inceleme başlattıklarını kaydetti. Todaşev'in FBI ajanına bıçakla saldırdığı öne sürüldü.

Orlando polis kaynakları, işbirliği içinde geçen bir sorgu olayının ölümle sonuçlanmasını sürpriz olarak değerlendirirken. Öldürülen Todaşev’in arkadaşı Khusen Taramov, Amerikan ABC televizyonunda yayınlanan röportajında, Todaşev’in Tamerlan Tsarnaev'i tanıdığını, olayla hiçbir ilgisi bulunmadığını söyledi. Taramav, Todaşev'in Boston bombalamaları olayını ilk duyduğunda, 'Bu olayı onların yaptığına inanamıyorum' dediğini aktardı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Satırlı cinayet İngiltere'yi sarstı

SONRAKİ HABER

Araplarla Yahudileri buluşturan tat!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...