22 Mayıs 2013 10:14

Ya tamam ya devam!

BEKO Basketbol Ligi’nde Play Off yarı final heyecanı devam ediyor.İlk karşılaşmada büyük bir sürpriz yaparak Anadolu Efes’i 79-76 yenen TED Ankara Kolejliler seride 1-0 öne geçmeyi başarmıştı. Serinin ikinci maçında ise fırtına gibi esen Efes, sahadan 79-96 galip gelerek seriye eşitlik getirmişti: 1-1.Seride yarı finale kimin &

Ya tamam ya devam!
Paylaş

BEKO Basketbol Ligi’nde Play Off yarı final heyecanı devam ediyor.
İlk karşılaşmada büyük bir sürpriz yaparak Anadolu Efes’i 79-76 yenen TED Ankara Kolejliler seride 1-0 öne geçmeyi başarmıştı. Serinin ikinci maçında ise fırtına gibi esen Efes, sahadan 79-96 galip gelerek seriye eşitlik getirmişti: 1-1.
Seride yarı finale kimin çıkacağı sorusunun cevabı ise bu akşam 21.45’te başlayacak maçta belli olacak.
Pota altında özellikle Semih Erden ve Kerem Gönlüm ile etkili olan Anadolu Efes, dışarıda da NBA patentli yıldızları Jordan Farmar ve Sasha Vujacic ile etkili oluyor. ‘Takımın abisi’ konumundaki Kerem Tunçeri ve adaşı Kerem Gönlüm ise oyuna her girdiklerinde takımı ateşleyen isimler olmayı başarıyor. Bu maçta Oktay Mahmuti’nin Sinan Güler’in sert savunmasına da büyük ihtiyacı olacak.
TED Ankara Kolejlilerde ise Koç Ercüment Sunter’in en güvendiği isim 18.8 sayı ortalamasıyla normal sezonun en çok sayı üreten ikinci ismi olan Jovo Stanojevic.
11.2 sayı ve 7.1 asist ortalamalarıyla oynayan Benjamin Michael Woodside da TED Ankara Kolejliler’i taşıyan isimlerden. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Barınma hakkı ranta bırakılamaz

SONRAKİ HABER

Süper lig aşkına

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...