21 Mayıs 2013 07:47

Bahçeli: MHP, yapılacak her seçime hazırdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gelecek yıl üç seçim olabileceği yönündeki açıklamalarını değerlendirdi.Bahçeli, "Başbakan Erdoğan’ın anayasa değişikliğini sa

Bahçeli: MHP, yapılacak her seçime hazırdır
Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gelecek yıl üç seçim olabileceği yönündeki açıklamalarını değerlendirdi.

Bahçeli, "Başbakan Erdoğan’ın anayasa değişikliğini sabote etmek ve uzlaşma komisyonunu baskı altına almak için referandum kartını hatırlatması talihsiz ve tahrik edici bir yaklaşımdır. PKK ile anayasa yapmak için tüm hazırlıklar sürdürülmektedir. AKP’nin aklında ve hedefinde Meclis’ten kendi hazırladığı anayasayı BDP işbirliği ile geçirmek ve sonra da referanduma götürmek vardır. Şimdilik şunu herkesi bilsin ki MHP yapılacak her seçime hazırdır. Biz parti olarak vehimleri devireceğiz, korkuları yıkacağız, iftiraları kıracağız, kuşatmayı yaracağız ve karamsarlığı gerileterek Allah’ın izni ile iktidar olacağız. Samimiyetle, sabırla ve sebatla Türk milleti diyeceğiz, Türklük diyeceğiz ve sonsuza kadar var ol Türkiye sözleri ile kötülükleri ezip geçeceğiz" diye konuştu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

‘Taş’ bu defa Meclise düştü

SONRAKİ HABER

Önce referandum sonra grev…

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...