19 Mayıs 2013 10:06

Miami Heat’in rakibi Indiana

NBA’de Indiana Pacers, New York Knicks’i 106-99 mağlup ederek seriyi 4-2’ye getirdi ve Doğu Konferansı finaline yükseldi.Bu sababa karşı oynanan tek maçla Miami Heat’in Doğu finalindeki rakibi belli oldu. Ev sahibi Indiana Pacers, New York Knicks’i serinin 6. maçında 106-99’luk skorla geçip ve 4-2’lik skorla finale &c

Miami Heat’in rakibi Indiana
Paylaş

NBA’de Indiana Pacers, New York Knicks’i 106-99 mağlup ederek seriyi 4-2’ye getirdi ve Doğu Konferansı finaline yükseldi.
Bu sababa karşı oynanan tek maçla Miami Heat’in Doğu finalindeki rakibi belli oldu. Ev sahibi Indiana Pacers, New York Knicks’i serinin 6. maçında 106-99’luk skorla geçip ve 4-2’lik skorla finale çıktı.
Indiana Pacers’ta Lance Stephenson 25 sayı ve 10 ribauntla takımına liderlik yaparken, Paul George 23 sayıyla ona eşlik etti. Roy Hibbert’in 21 sayı ve 12 ribauntla oynadığı maçta, David West ise 17 sayıyla galibiyete önemli katkı yapan diğer isimler oldu.
New York ise sadece üç oyuncu çift haneli rakamlara çıkmayı başarırken, Carmelo Anthony’nin 39 sayılık performansı mağlubiyeti engelleyemedi. Iman Shumpert 19 sayıyla, J.R. Smith ise 15 sayıyla geceyi tamamladı.
Bu sonuçla playofllara ikinci sıradan giren New York Knicks sezona yarı finalde veda etti. Miami Heat ve Indiana Pacers arasında oynanacak Doğu Konferansı Final Serisi, 23 Mayıs’ta başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş taraftarı önünde

SONRAKİ HABER

Bu imza Galatasaray’ı üzer

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...