19 Mayıs 2013 09:09

Üstün Akmen’e Onur Ödülü

TİYATRO  Eleştirmenleri Birliği Başkanı, Yazar/Tiyatro Eleştirmeni, gazetemizin yazarı Üstün Akmen bu yıl yazarlıkta 50. yılını kutluyor. Akmen’e 50. yılında, “Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü” verildi.İletişimliler Vakfı tarafından Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Ankara Üniversitesi İletişim Fakü

Üstün Akmen’e Onur Ödülü
Paylaş

İletişimliler Vakfı tarafından Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla her yıl düzenlenen “Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü”ne bu yıl değer görülen  Üstün Akmen ödülünü aldı.

İletişim Fakültesi’nin Mahmut Tali Öngören Salonu’nda yapılan törende Balans Yaylı Çalgılar Dörtlüsü’nün dinletisi ve “Öğrenci Emek Ödülleri”nin sunumunları gerçekleşti.

Üstün Akmen’e plaketini genç iletişimciler verdi. Akmen öğrencilere “yasaklara, baskılara, engellere, ağır bedellere karşın yola devam” mesajı verdi.

Üstün Akmen: “Cezaevlerinden, sürgünlerden, soruşturmalardan ürkeceksiniz bu mesleğe girmeyin. Mesleğin hakkını yılmadan, korkmadan, caymadan verin” diye seslendi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Belmin Söylemez Tayfa’da

SONRAKİ HABER

Bilgi’den yeni festival: ’408’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...