08 Mayıs 2011 09:07

Nisan’da ‘banka’ haberlerinden geçilmedi

MEDYA Takip Ajansı Interpress’in yazılı basındaki ekonomi sayfalarını inceleyerek yaptığı araştırma, Nisan ayında en çok haberin “Bankacılık” sektörü hakkında yayınlandığını ortaya çıkardı. Gıda sektörünü “Turizm” ve “İnşaat” takip ediyor. Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gaz

Nisan’da ‘banka’ haberlerinden geçilmedi
Paylaş

MEDYA Takip Ajansı Interpress’in yazılı basındaki ekonomi sayfalarını inceleyerek yaptığı araştırma, Nisan ayında en çok haberin “Bankacılık” sektörü hakkında yayınlandığını ortaya çıkardı. Gıda sektörünü “Turizm” ve “İnşaat” takip ediyor. Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile derginin Interpress tarafından taranarak yapılan analize göre, geçtiğimiz ay bankacılık sektörü hakkında toplam 10 bin 855 adet haber yayınlandı. Kredi kartlarına yönelik haberler, bankacılık sektörü içinde en çok öne çıkan alan oldu. Nisan ayını kapsayan araştırmada ikinci sırada çıkan 9 bin 687 haberle turizm sektörü ikinci sırada yer alırken, otel haberleri sektör içinde en çok haberi yayınlanan alandı. Interpress’in araştırmasında en çok haberi çıkan üçüncü sektör ise inşaat sektörü oldu. Toplamda 6 bin 896 adet haberin yayınlandığı sektör içinde en fazla otellerin haberleri yer aldı.

Aynı araştırma neticesinde oluşan listede, yayınlanan 6 bin 811 haberle gıda sektörü dördüncü sırayı alırken, otomotiv sektörü de hakkında çıkan 6 bin 599 haberle ilk beş içinde kendine yer buldu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Filika kazasının dosyası nerede?

SONRAKİ HABER

Çay sezonu devasa sorunlarla başlayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...