08 Mayıs 2011 07:55

Bingül: Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Emrullah Bingül’ün İzmit seçim bürosu açılışı dün yapıldı.Açılışa Emek Partisi İl Başkanı Güner Kizir ve BDP Genel Merkez Yöneticisi Osman Ergin de katıldı. Açılışta konuşan Ergin, bağımsız adayların Türkiye&rsq

Bingül: Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız
Paylaş

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Emrullah Bingül’ün İzmit seçim bürosu açılışı dün yapıldı.

Açılışa Emek Partisi İl Başkanı Güner Kizir ve BDP Genel Merkez Yöneticisi Osman Ergin de katıldı. Açılışta konuşan Ergin, bağımsız adayların Türkiye’nin geleceğini temsil ettiğini vurgulayarak “bu yüzden emeğin temsilcileri, Alevilerin temsilcileri, Kürtlerin temsilcileri bağımsız adaylar olarak seçimlere girmişlerdir. Başbakan, inkarcı bir çizgide ısrar ediyor. Diyor ki Kürt sorunu yoktur, Kürt vatandaşlarımızın sorunu vardır. Başbakan toplama bilmiyor mu? Tek tek vatandaşların toplamı bir halk eder. Tek tek vatandaşların sorunlarının toplamı halkın sorunu eder. Tek tek Kürt vatandaşlarının sorunlarının toplamı ise Kürt sorunu eder. Yani Kürt sorunu vardır ve çözüm beklemektedir” diye konuştu.

Bağımsız Milletvekili adayı Bingül ise, Kocaeli’nden Ankara’ya emeğin, barışın ve özgürlüğün sesi olmaya söz vererek “üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Ev ev, kapı kapı gezeceğiz. Kürtlerin ve tüm ezilenlerin sesi olacağız” dedi. Emek Partisi İl Başkanı Güner Kizir de “işten atmaların son bulması, barışın ve demokrasinin tesis edilmesi için seçimlerde tek bir alternatif vardır. O da emek, demokrasi ve özgürlük bloku adaylarıdır” diye konuştu. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

TMMOB Batman Yerel Demokrasi Kurultayı sonuç bildirgesi açıklandı

SONRAKİ HABER

Alabora’dan Emek Demokrasi Özgürlük Bloku’na tam destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...