14 Mayıs 2013 09:07

Çalımbay’dan veda mesajı

SİVASSPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor ile yaptıkları zorlu maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını, bundan sonra Sivas camiasına başarılar dilediğini söyledi.Çalımbay, 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşm

Çalımbay’dan veda mesajı
Paylaş

SİVASSPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor ile yaptıkları zorlu maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını, bundan sonra Sivas camiasına başarılar dilediğini söyledi.
Çalımbay, 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın her iki takım açısından da çok önemli olduğunu kaydetti. Bu sezon sahalarındaki son maçı kazanmak istediklerini belirten Çalımbay, güçlü bir takıma karşı mücadele ettiklerini ifade ederek, “Türkiye’nin en etkili forvetine karşı oynadık. Bireysel olarak çok yetenekli oyunculara sahipler. Zor oldu ama kazandığımız için çok mutluyuz” sözlerini sarf etti. Çalımbay, “Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi bir sezon geçirdik. Bundan sonra da Sivas camiasına başarılar diliyorum” diye konuştu.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise görevinden ayrılacağı sinyali veren teknik direktör Rıza Çalımbay’ın açıklamalarına yönelik, “İkna etmek için tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuç alınır, o da tartışılır” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır’dan büyük başarı

SONRAKİ HABER

U15’de şampiyon belli oluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa