11 Mayıs 2013 06:37

BDP heyetine taşlı saldırı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak'ın da aralarında bulunduğu BDP heyetinin konvoyuna taşlı saldırı gerçekleştirildi.Adıyaman'da "Demokratik kurtuluş özgür yaşam" sloganıyla BDP Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak'ın da aralarında bulunduğu BDP heyetin, Gölbaşı

BDP heyetine taşlı saldırı
Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak'ın da aralarında bulunduğu BDP heyetinin konvoyuna taşlı saldırı gerçekleştirildi.

Adıyaman'da "Demokratik kurtuluş özgür yaşam" sloganıyla BDP Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak'ın da aralarında bulunduğu BDP heyetin, Gölbaşı'nda halkla buluşması sırasında provokatif bir saldırı gerçekleştirildi. BDP'lilerin karşılanmasının ardından BDP Gölbaşı İlçe binasının önüne gelen ve heyetinde içerisinde bulunduğu BDP aracı, bir grubun taşlı saldırısına maruz kaldı. Kışanak ve BDP heyetinin halkla buluşmak üzere ilçe binası önüne gelirken, bir grup bayrak açarak, sözlü hakaretlerde bulundu. Grup sözlü hakaretlerinin ardından ise, Kışanak ve BDP heyetinin içerisinde bulunduğu aracı taşladı.

Araçta bulunanlara herhangi bir şey olmazken, aracın camları kırıldı. Olay gerçekleşirken, polisin saldırgan gruba müdahale etmemesi ise dikkat çekti.

Saldırının ardından BDP heyeti, halk toplantısına devam ediyor. (ADIYAMAN)

ÖNCEKİ HABER

Erzurum'da Kürt işçilere ırkçı saldırı

SONRAKİ HABER

Doğum-yaşam-ölüm döngüsünde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa