10 Mayıs 2013 14:23

Hemşirelik mesleği yok ediliyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi SES İşyeri Temsilciliği, Türk Hemşireler Derneği ve DEÜ Hemşirelik Fakültesi öğrencileri, Ankara’da yapılacak mitinge destek eylemi yaptı.Bugün öğle saatinde hastane girişi önünde bir araya gelen hemşire ve hemşire adayı öğrencilere hastanenin taşeron işçileri de destek v

Hemşirelik mesleği yok ediliyor
Paylaş

Bugün öğle saatinde hastane girişi önünde bir araya gelen hemşire ve hemşire adayı öğrencilere hastanenin taşeron işçileri de destek verdi.   

Taleplerini dile getiren pankart ve döviz açan hemşireler adına açıklama yapan Ceylanım Üçer, son yapılan düzenlemelerle hemşirelik mesleğinin büyük zararlara uğratıldığını yok edilme sınırına getirildiğini belirtti. Sözleşmeli çalışma düzeni ve ağır çalışma koşullarının katlanılamaz duruma geldiğini ifade eden Üçer, sağlık sistemini nen önemli unsurlarından biri olan hemşirelerin içinde bulunduğu durumun toplum sağlığı açısından da endişe verici olduğunu dile getirdi. Üçer, bugün Ankara’da yapılacak olan mitinge katılım çağrısı yaptı.(İzmir/EVRENSEL)   

ÖNCEKİ HABER

Ölüm törpüsü

SONRAKİ HABER

Elazığ’da '68 paneli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...