10 Mayıs 2013 11:17

MHP, BDP ve CHP imzasını çekti!

MHP, CHP ve BDP, milletvekillerine yeni haklar getiren ve büyük tepki çeken düzenlemeden imzalarını çekti. AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ise, imzalarının arkasında olduklarını açıkladı.Tekliften ilk olarak imzasını çeken MHP oldu. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, yapılan açıklamaları siyasi taktik olarak değerlen

MHP, BDP ve CHP imzasını çekti!
Paylaş

Tekliften ilk olarak imzasını çeken MHP oldu. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, yapılan açıklamaları siyasi taktik olarak değerlendirdi. Vural, "Sanki tamamen bireysel menfaatler doğrultusunda siyaset yapıldığına yönelik bir algı oluşturulmasına izin vermemiz mümkün değildir" dedi.

MHP’nin ardından BDP de yazılı mesaj yayınladı. BDP, Milletvekili Özlük Hakları Kanun Teklifi'nden imzasını çektiğini açıkladı.

AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ise, TBMM Üyeliği Kanun Teklifi'nden MHP'nin imzasını çekmesine ilişkin, ''Biz attığımız imzanın doğru olduğuna yürekten inanıyoruz, yapılan düzenlemelerin doğru olduğuna inanıyoruz... Biz imzamızın elbette arkasındayız'' diye konuştu.

Yasa teklifi, TBMM'deki dört partinin grup başkanvekilerinin imzasıyla Meclis'e sunulmuş ve dün de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Havelange ismi kaldırılsın

SONRAKİ HABER

503 gazeteciye sarı basın kartı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...