08 Mayıs 2013 10:12

Çapa dönemi bitti

SPOR Toto Süper Lig’in Başkent’teki tek temsilcisi Gençlerbirliği’nde teknik direktör Fuat Çapa krizi yaşanıyor. Kırmızı siyahlı ekiple henüz sözleşme yenilemeyen tecrübeli teknik adamın, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçının ardından takımdan ayrılması bekleniyordu.Ligde başarılı bir performans göstere

Çapa dönemi bitti
Paylaş

SPOR Toto Süper Lig’in Başkent’teki tek temsilcisi Gençlerbirliği’nde teknik direktör Fuat Çapa krizi yaşanıyor. Kırmızı siyahlı ekiple henüz sözleşme yenilemeyen tecrübeli teknik adamın, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçının ardından takımdan ayrılması bekleniyordu.
Ligde başarılı bir performans gösteren Gençlerbirliği’nde bu ay sonu sözleşmesi sona erecek olan Fuat Çapa’yla imzaların hâlâ atılmaması kafaları karıştırmaya devam ediyordu.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fuat Çapa ile yollarının ayrıldığını bugün duyurdu. Ayrılık nedeni ve sözleşme yenilenmemesinin altında yatan nedenin ise genel menajer Cem Onuk’un, Bülent Uygun ile yaptığı transfer görüşmesi olduğu iddia edildi.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Öğretmene darp protesto edildi

SONRAKİ HABER

Memphis kararlı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...