07 Mayıs 2013 09:24

Londra’da kritik derbi

İNGİLTERE Premier Ligi’nde Manchester United şampiyonluğunu çoktan ilan etti. Ancak Şampiyonlar Ligi mücadelesi bütün heyecanıyla devam ediyor. Bu akşam 68 puanla 3. sırada olan Chelsea, Londra derbisinde 65 puanla 5. sırada olan Tottenham Hotspur’u konuk edecek. Maç TSİ 21.45’te başlayacak.La Liga’da da Real Madrid, Barcelona&r

Londra’da kritik derbi
Paylaş

İNGİLTERE Premier Ligi’nde Manchester United şampiyonluğunu çoktan ilan etti. Ancak Şampiyonlar Ligi mücadelesi bütün heyecanıyla devam ediyor. Bu akşam 68 puanla 3. sırada olan Chelsea, Londra derbisinde 65 puanla 5. sırada olan Tottenham Hotspur’u konuk edecek. Maç TSİ 21.45’te başlayacak.
La Liga’da da Real Madrid, Barcelona’nın şampiyonluk ilanını geciktirmek için sahaya çıkacak. Eflatun beyazlılar TSİ 22.30’da başlayacak maçta Malaga’yı konuk edecek. Madrid’in bir diğer temsilcisi Atletico ise TSİ 20.30’da Celta Vigo deplasmanına çıkacak. Juventus’un şampiyonluğunu ilan ettiği Serie A’da da 36. hafta maçları bugün oynanacak. Milan, Pescara’ya konuk olurken Inter, Lazio ile karşılacak. Atalanta ise şampiyon Juventus’u konuk edecek.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

12 Eylül ‘Mennea günü’

SONRAKİ HABER

Kupada final mücadelesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa