07 Mayıs 2013 09:17

Trabzon’a profesör başkan adayı

TRABZONSPOR ay sonunda gerçekleşecek olağanüstü genel kurula hazırlanıyor. Başkanlık için çok sayıda adayın ismi geçerken Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu da adaylığını bugün açıkladı.Geçmişte Fotomaç yazarlığı da yapan ve ‘Trabzonspor/Fırtına’, ‘İhtilal, Efsane’ kitaplarının da

Trabzon’a profesör başkan adayı
Paylaş

Geçmişte Fotomaç yazarlığı da yapan ve ‘Trabzonspor/Fırtına’, ‘İhtilal, Efsane’ kitaplarının da yazarı olan Kulaçoğlu, “Trabzonspor’un ikinci bir ihtilal yapması gerektiği” düşüncesinde.

Türkiye futbolunun şike sürecinde önemli bir “pisliklerden arınma” fırsatını değerlendiremediğini söyleyen Kulaçoğlu, Çıktığımız bu yolda, adalet ve etik ilkelere bağlı kalacağız. Bunu pratiğe geçiren her kurum ile dostluk kuracağımızın sözünü veriyoruz. Barış olması için adalet olması lazım” dedi.

Kulaçoğlu, "Sadece Trabzonspor’un güzel günleri için değil Türk futbolunun aydınlık geleceği için yapılacak olan olağanüstü genel kurulda Trabzonspor kulüp başkanlığına aday olduğumu ekip arkadaşlarım adına açıklıyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bulls’tan Heat’e soğuk duş

SONRAKİ HABER

Bursaspor Başkanı Yazıcı yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...