06 Mayıs 2013 15:27

Tribünde kardeşlik için...

MERHABA sevgili Evrensel Gazetesi okurları. Biz Elazığspor’un yeni kurulmuş olan taraftar grubu “TARAFTAR 623” ailesiyiz. İsmimizin TARAFTAR 623 olmasının nedeni Elazığ’da yaşayan Dersimliler ile Elazığlı kardeşlerimizin bir araya gelerek kurmuş olduğumuz bir grup olmamızdır. Yani 62 ve 23 olan plaka kodlarımızdan ismimizi aldık.Grubumuzun kurulu

Tribünde kardeşlik için...
Paylaş
Caner Bal / Ahmet Aydın

MERHABA sevgili Evrensel Gazetesi okurları. Biz Elazığspor’un yeni kurulmuş olan taraftar grubu “TARAFTAR 623” ailesiyiz. İsmimizin TARAFTAR 623 olmasının nedeni Elazığ’da yaşayan Dersimliler ile Elazığlı kardeşlerimizin bir araya gelerek kurmuş olduğumuz bir grup olmamızdır. Yani 62 ve 23 olan plaka kodlarımızdan ismimizi aldık.
Grubumuzun kuruluş amacı Elazığspor’u desteklemenin yanında stadlarda kardeşlik havası estirmek ve futbolun endüstriyelleşmesinin önünde durmaktır. Bilindiği gibi futbol üzerinden insanlar birbirine düşman edilmekte ve ayrıştırılmaktadır. Ayrıca şehirler arasında inanılmaz bir düşmanlık oluşturulmaktadır. Biz de bu kirli oyunlara karşı kurulmuş bir taraftar grubuyuz.
Elazığ’daki vatandaşlarımızın büyük bir bölümü işçi ve emekçi insanlardan oluşmaktadır. Stada giden biz gençler de işçi ve emekçi çocuklarıyız. Biz sosyal hayatta yaşadığımız sıkıntıları da dile getireceğiz. Biliyoruz ki Elazığ’daki duyarlı arkadaşlarımız da sosyal  olaylarda yanımızda olacaklardır. Sermayenin karşısında hep birlikte duracağız ve mücadelemizi  kazanacağız.
Bizi diğer birçok taraftar gruplarından ayrı kılan en büyük özelliğimiz elbetteki duyarlılığımız olacaktır. Tıpkı TARAFTAR 623  ailesi olarak 1 Mayıs ‘ta  alanlarda yerimizi aldığımız gibi; gelecekteki diğer  bütün demokrasi mücadelelerinde de yerimizi alacağız.
Elazığspor’umuzu sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz.
“BU ŞEHİR HEPİMİZİN.”

ÖNCEKİ HABER

Kevin Durant evini korudu

SONRAKİ HABER

Belge davasında savunma başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...