05 Mayıs 2013 10:24

Konferanslarda yarı final zamanı

NBA’de Doğu ve Batı Konferansı yarı finallerinde 2. gün müsabakaları bu gece oynanacak. Brooklyn Nets’i Derrick Rose, Luol Deng ve Kirk Hinrich’ten yoksun çıktığı 7.maçta, deplasmanda devirmeyi başaran Chicago Bulls, son şampiyon Miami Heat’e konuk oluyor. Maç öncesi Heat yıldızı LeBron James’in ‘Normal sezon

Konferanslarda yarı final zamanı
Paylaş

NBA’de Doğu ve Batı Konferansı yarı finallerinde 2. gün müsabakaları bu gece oynanacak. Brooklyn Nets’i Derrick Rose, Luol Deng ve Kirk Hinrich’ten yoksun çıktığı 7.maçta, deplasmanda devirmeyi başaran Chicago Bulls, son şampiyon Miami Heat’e konuk oluyor. Maç öncesi Heat yıldızı LeBron James’in ‘Normal sezon MVP’si’ ödülünü alması bekleniyor. James böylece son 5 yılda 4. kez bu ödülü kişisel müzesine götürmüş olacak. Eksiklerine rağmen pota altı gücü ve sağlam savunmasıyla dikkat çeken Bulls’un Heat’e karşı en önemli avantajı ribauntlar. Ancak LeBron James-Dwyane Wade ve Chris Bosh’a karşı özellikle hücumda bir yıldızın(Derrick Rose) eksikliğini yaşamaları muhtemel. Maç Türkiye saati ile 02.00’de başlayacak.
Batı Konferansı’nda ise San Antonio Spurs-Golden State Warriors serisi başlıyor. Denver Nuggets’ı 4-2’yle geçerek ilk turun önemli sürprizlerinden birine imza atan Golden State Warriors, bir makine düzeninde işleyen Gregg Popovich ve Tim Duncan’ın liderliğindeki San Antonio Spurs’e karşı Stephen Curry ve Andrew Bogut’la direnmeye çalışacak. Saha avantajının San Antonio’da olduğu seride ilk maç Türkiye saati ile 04.30’da oynanacak.
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

FIFA’da ‘Avrupa’ polemiği

SONRAKİ HABER

Yazarın Arap Baharı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...