05 Mayıs 2013 10:22

Galatasaray son maçı da kazandı

BEKO Basketbol Ligi son haftasında Abdi İpekçi’de oynanan maçta ev sahibi Galatasaray Medical Park, genç oyuncularıyla mücadele eden Türk Telekom’u 89-73 mağlup etti.Maçta Galatasaray’da Milan Macvan ve Carlos Arroyo 13’er sayı kaydetti. Türk Telekom’da ise Deniz Can Çevik ve Can Uğur 12 sayı ve Drago Pasa

Galatasaray son maçı da kazandı
Paylaş

BEKO Basketbol Ligi son haftasında Abdi İpekçi’de oynanan maçta ev sahibi Galatasaray Medical Park, genç oyuncularıyla mücadele eden Türk Telekom’u 89-73 mağlup etti.
Maçta Galatasaray’da Milan Macvan ve Carlos Arroyo 13’er sayı kaydetti. Türk Telekom’da ise Deniz Can Çevik ve Can Uğur 12 sayı ve Drago Pasalic ise 11 sayı buldu.
Normal sezonu birinci sırada tamamlayan Galatasaray, 30 maçta 27 galibiyet almayı başardı. 57 puanla ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 4 puan fark atan sarı kırmızılılar playoff’da ligi 8. sırada tamamlayan Tofaş ile karşı karşıya gelecek.
İlk çeyreği 29-21 önde kapatan Galatasaray ikinci çeyrekte farkı iyice açtı: 45-34. Türk Telekom, karşısında Galatasaray normal oyuncu düzenini bozmadı. Tunahan ve Deniz Can ile sayılar yakalayan konuk ekip 20 sayı geriye düştü. Galatasaray bu çeyreği 68-47 önde bitirdi.
Son çeyrekte Deniz Can, Baki ve Uğur’un sayılarına karşın Milan Macvan ve Can Korkmaz’ın sayılarıyla Galatasaray salondan 89-73 galip ayrıldı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Zenit zirve yarışını sürdürdü

SONRAKİ HABER

Şampiyon Ajax

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...