05 Mayıs 2013 10:22

Engelsiz aslanlar 4.kez şampiyon

GALATASARAY Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 4. kez şampiyon olmayı başardı. Türkiye’den diğer takım Beşiktaş RMK Marine ise turnuvayı 4. sırada tamamladı.Beşiktaş RMK’yı yenerek finale kalmayı hak eden sarı kırmızılılar İspanya’nın Valladolid şehrinde Santa Lucia ile karşılaştı.İlk

Engelsiz aslanlar 4.kez şampiyon
Paylaş

GALATASARAY Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 4. kez şampiyon olmayı başardı. Türkiye’den diğer takım Beşiktaş RMK Marine ise turnuvayı 4. sırada tamamladı.
Beşiktaş RMK’yı yenerek finale kalmayı hak eden sarı kırmızılılar İspanya’nın Valladolid şehrinde Santa Lucia ile karşılaştı.
İlk çeyrek kıyasıya mücadeleyle 22-21 Galatasaray’ın üstünlüğüyle geçti. Çekişme 2. periyotta da devam etti. Soyunma odasına 38-33 önde girmeyi başaran sarı kırmızılılar son çeyreğe de 53-47 önde girdi.
Son periyotta ise ağırlığını koyan Aslanlar maçtan 71-50’lik galibiyetle ayrıldı.
2008, 2009 ve 2011 yıllarında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nı müzesine götüren sarı kırmızılılar, kupaya 4. kez uzanmayı başardı. Bu arada finallere kalan diğer takım Beşiktaş RMK Marine ise turnuvayı 4. sırada tamamladı
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Emek düşmanı AKP!’

SONRAKİ HABER

Zenit zirve yarışını sürdürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...