16 Şubat 2011 22:34

Numune işçilerine destek ziyareti

KESK Adana Şubeler Platformu direnişlerinin 42. Gününe giren Numune işçilerini ziyaret ederek, torba yasaya bir kez daha hayır dedi.Baştabiplik önünde Numune işçileri ile bir araya gelen KESK’liler adına basın açıklamasını okuyan Dönem Sözcüsü Mehmet Antmen, Numune işçilerinin güvencesizliğe, taşeron

Numune işçilerine destek ziyareti
Paylaş

KESK Adana Şubeler Platformu direnişlerinin 42. Gününe giren Numune işçilerini ziyaret ederek, torba yasaya bir kez daha hayır dedi.
Baştabiplik önünde Numune işçileri ile bir araya gelen KESK’liler adına basın açıklamasını okuyan Dönem Sözcüsü Mehmet Antmen, Numune işçilerinin güvencesizliğe, taşeronlaştırmaya karşı direndiklerini ifade etti. Numune işçilerinin direnişine sonuna kadar destek olacaklarını ifade eden Antmen, kamu emekçilerinin de torba yasaya karşı direnişte olduğunu söyledi. AKP hükümetini bir kez daha uyardıklarını dile getiren Antmen, yasanın geri çekilmesi için zaman varken çekilmesini ve kırıntı olarak sunulan iyileştirmelerin yeniden düzenlenmesini istediklerini söyledi. “Aksi takdirde siz bize Anayasanızla, yasalarınızla saldırdığınız sürece bizler de direnme hakkımızı kullanacağız ve mücadelemizi arttırarak sürdüreceğiz” diyen Antmen,  şöyle devam etti: “Bizler KESK olarak geleceğimizin bu yasa ile karartılmasına izin vermeyeceğiz. Emekçilerin mücadelesi AKP’nin maskesini meydanlarda düşürecek ve sırça saraylarda oturmalarına son verecek güçtedir.” (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Tural döver de, sever de!

SONRAKİ HABER

Göçük altında işçiler kurtarılmayı bekliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...