12 Haziran 2025 20:47

Ankara’da Filistin protestosuna polis müdahalesi: 6 kişi gözaltına alındı

Filistin’deki İsrail işgaline ve soykırıma dikkat çekmek amacıyla “Filistin’de İşgale Son Platformu” ve bazı sivil toplum örgütleri, Yüksel Caddesi’nde protesto eylemi düzenledi. Eyleme polis müdahale etti, 6 kişi gözaltına alındı.

Filistin’deki İsrail işgaline ve soykırıma dikkat çekmek amacıyla bir araya gelen “Filistin’de İşgale Son Platformu” ve bazı sivil toplum örgütleri, protesto eylemi düzenledi. Eylemde, Filistin’e insani yardım taşıyan “Madleen” gemisine özgürlük çağrısı yapılırken, İsrail’e silah ve destek taşıdığı belirtilen “Vela” gemisine ise ambargo talep edildi.

Eyleme polis müdahale etti. Müdahale sırasında polis ekipleri bazı eylemcileri gözaltına aldı. Gözaltı işlemleri sırasında eylemciler ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Gözaltılar yarın adliyeye sevk edilecek

Çağdaş Hukukçular Derneği Ankara Şubesi, Yüksel Caddesinde düzenlenen eylemde 6 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Yapılan açıklamada gözaltına alınan 6 kişinin emniyette ifade işlemlerinin başlandığı ve yarın adliyeye sevk edilecekleri aktarıldı.

(ANKA)
14 Temmuz 2025 03:45

Filistin halkına en büyük destek ülkelerimizdeki gerici düzeni değiştirmektir

Filistin Halk Kurtuluş Cephesinin Tarihi Genel Sekreteri George Habaş’ın vasiyetini hatırlayalım: “Filistin davasına sunabileceğiniz en iyi şey, gerici, yandaş rejimlerinize karşı mücadele etmektir."

Filistin halkına en büyük destek ülkelerimizdeki gerici düzeni değiştirmektir

Fotoğraf: AA

İçerik yükleniyor...

(Dış Haberler)
14 Temmuz 2025 04:20

Kâr ederken paylaşmıyorlar, zararın faturasını ödetiyorlar

Metal sektöründe bir de işten çıkarma korkusu yayarak sözleşme dönemini düşük zamlarla atlatmaya çalışıyorlar.

Kâr ederken paylaşmıyorlar, zararın faturasını ödetiyorlar

Arşiv fotoğraf: DHA

14 Temmuz 2025 04:28

Kamu işçileri sefalet zammı karşısında grev istiyor

Ekmek 15 liraya, kiralar iki katına çıktı, ücretler yerinde sayıyor. Kamu işçileri, hükümetin yüzde 17’lik zam teklifine karşı “Bu sefalet zammıdır” diyerek grev çağrısını yükseltiyor.

Kamu işçileri sefalet zammı karşısında grev istiyor

Fotoğraf: Murat Uysal/Evrensel

Andaç Aydın Arıduru
[email protected]


İçerik yükleniyor...

Evrensel'i Takip Et