05 Mayıs 2011 11:58

CHP’li Ağyüz: Başbakan makamını CHP’ye borçlu

CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi varlığını ve makamını CHP’ye borçlu olduğunu söyledi.Yazılı açıklama yapan CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, AKP’nin Gaziantep milletvekili adayı Hüseyin Çelik’i “ithal” aday olarak niteleyerek, şöyle dedi

CHP’li Ağyüz: Başbakan makamını CHP’ye borçlu
Paylaş

CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi varlığını ve makamını CHP’ye borçlu olduğunu söyledi.

Yazılı açıklama yapan CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, AKP’nin Gaziantep milletvekili adayı Hüseyin Çelik’i “ithal” aday olarak niteleyerek, şöyle dedi:
“Genel seçim çalışmalarında AKP’nin birinci sıra ithal milletvekili adayı Sayın Çelik yine doğruları söylemiyor. Sayın Başbakan siyasi varlığını CHP’ye borçludur. Gazetecilerin, ‘muhtar bile seçilemez’ dedikleri dönemde siyasi yasaklı olduğu için Sayın Erdoğan milletvekili adayı bile olamamıştı. Partisi yüzde 35 oy alan bir Genel Başkan’ın milletvekili olamamasını ‘demokrasi ayıbı olarak gören’ CHP, Anayasa’da ve ilgili yasalarda değişikliği sağlayarak Sayın Erdoğan’a milletvekili ve Başbakan olma kapısını açmıştır. Bilinmelidir ki, Başbakan siyasi varlığını ve makamını CHP’ye borçludur.”
(ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Çinli kadın işçiler cinsel taciz kurbanı

SONRAKİ HABER

Bingül’den MHP adayına yanıt

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...