İzmir Gündoğdu Meydanında yarın yapılacak mitinge çağrı
Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP'nin her hafta bir şehirde düzenlediği mitinglerden biri yarın İzmir'de gerçekleşecek.

Fotoğraf: CHP
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla düzenlenen kent mitingleri kapsamında yarın İzmir’de “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi yapılacak. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Öyle bir ses çıkartalım ki sağır olanlar saraylarından duysunlar” dedi. EMEP İzmir İl Örgütü ve Sol Parti de mitinge katılım çağrısı yaptı.
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınarak tutuklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla, her hafta bir şehirde düzenlenmesi planlanan “demokrasi mitingleri” kapsamında yarın İzmir’de “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla miting düzenlenecek.
Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak miting için uzun süredir devam eden hazırlıklarda sona yaklaşılırken CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ANKA Haber Ajansı’na konuştu. Aslanoğlu, İzmir mitinginden beklentinin büyük olduğunu söyleyerek, yurttaşlara "İzmir'den tüm Türkiye'ye ‘artık yeter’ çığlığının yankılanmasını bekliyoruz” diyerek mitinge katılım çağrısı yaptı.
Emek Partisi İzmir İl Örgütünün sosyal medya hesabından yayımlanan açıklamada da "Adalet, demokrasi ve özgürlük için Gündoğdu'ya" çağrısı yapıldı.
May 18, 2025
Sol Parti de "Tek adama karşı halk var! Saltanat sevdalılarına karşı demokratik ve bağımsız Türkiye için" diyerek mitinge çağrı yaptı.
May 18, 2025
(Haber Merkezi)
Evrensel'i Takip Et