Galatasaray ve Trabzonspor, PFDK'ye sevk edildi
TFF Hukuk Müşavirliği, Galatasaray ve Trabzonspor'u Ziraat Türkiye Kupası finalinde yaşanan çeşitli olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Fotoğraf: AA
İstanbul — Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray ve Trabzonspor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
TFF'den yapılan açıklamada, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyon olduğu Ziraat Türkiye Kupası finalinde yaşanan çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle iki kulübün de disipline gönderildiği belirtildi.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile bordo-mavili kulübün ayrıca kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yer alan "Futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar" ve "tehdidi" gerekçeleriyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı. (AA)
Evrensel'i Takip Et