23 Nisan 2013 08:00

Bahçeli’nin sözlerine soruşturma

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 23 Martta Bursa mitinginde atılan, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganlarına karşılık söylediği “Onun da zamanı gelecek” sözleri hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.Bursa Emniyet Müdürlüğünün MHP Bursa mitingine

Bahçeli’nin sözlerine soruşturma
Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 23 Martta Bursa mitinginde atılan, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganlarına karşılık söylediği “Onun da zamanı gelecek” sözleri hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğünün MHP Bursa mitingine ilişkin fezlekesini Başsavcılığa ulaştırmasının ardından, Devlet Bahçeli hakkında soruşturma açıldı. Atılan sloganlara karşılık Bahçeli’nin verdiği “Onun da zamanı gelecek” sözlerinin ‘tahrik’ suçu unsurlarını barındırması halinde dava açılacağı belirtiliyor. Bu durumda, hazırlanacak fezleke Adalet Bakanlığı kanalıyla Meclise gönderilecek. Türk Ceza Kanunu’nun “halkı düşmanlığa tahrik” suçu kapsamında yürütülen soruşturmada “Suç unsuru olmadığı” sonucuna varılması halinde takipsizlik kararı verilecek. (BURSA)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Kerry'nin açıklaması şık olmadı

SONRAKİ HABER

Prangalı Nazife Ana Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...