22 Nisan 2013 10:30

Dilek'e yeşil sahadan anlamlı mesaj

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’la yaşadığı diyalogla gündeme gelen lenf kanserine yakalanan Dilek Özçelik’e destek amacıyla İpsalasporlu futbolcular, saçlarını kestirdi.Bakan Bayraktar’ın, geçtiğimiz hafta pazar günü Edirne’ye yaptığı ziyaret sırasında yanına yaklaşan genç kız,

Dilek'e yeşil sahadan anlamlı mesaj
Paylaş

Bakan Bayraktar’ın, geçtiğimiz hafta pazar günü Edirne’ye yaptığı ziyaret sırasında yanına yaklaşan genç kız, lenf kanseri olduğunu ve ilaçlarını alması için yardım edilmesini istedi. Erdoğan Bayraktar ise üniversite öğrencisi genç kızın cebine bir miktar para koyarak, “Al bu parayı kızım. Başka ne yapacağım. Al bunları cebinden düşürme” dedi.

Özçelik, camiden çıkan bakanın yanına giderek, “Sadece yanlış anlaşıldım. Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım” diyerek, parayı bakana geri vermişti. Edirne 1. Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele veren takım, Süper Amatör Ligi’ne yükselmek için önceki gün Kirişhanespor’la karşı karşıya geldi. Kirişhane Stadyumu’ndaki maç öncesinde İpsalalı futbolcular, başta Dilek Özçelik olmak üzere tüm kanser hastalarına dikkat çekmek amacıyla saçlarını kestirdi. Futbolcuların aldığı karara yönetim, teknik heyet ve bazı taraftarlar da destek verdi. (Edirne/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Barcelona ağır basıyor

SONRAKİ HABER

İ.Ü’de ‘Kuzu’ protestosu, Müslüman Gençlik saldırısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...